Laheij's agenda

09-12-2018

Arbeidsjuridische Congres

Arbeidsjuridische Congres

Het viertiende landelijke Arbeidsjuridische congres van het UWV en het Instituut voor Arbeidsrecht (IvA) vindt dit haar plaats op 19 november en  7 december 2018. Anouschka Laheij leidt, evenals in 2017, beide dagen in goede banen.

30-11-2018

JongerenTop Noord Holland Noord 2018

JongerenTop Noord Holland Noord 2018

Op 30 november vindt de Conferentie Jongerentop Noord-Holland Noord 2018, georganiseerd door Samenwerkingsverband VO/VSO Noord Kennemerland plaats. Samenwerkingsverband vo/vso Noord-Kennemerland is met negen scholen verantwoordelijk voor een passende onderwijsplaats voor zo’n 15.000 leerlingen in het voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio Noord-Kennemerland. Het samenwerkingsverband streeft ernaar dat alle leerlingen een diploma behalen of een passende en duurzame plek op de arbeidsmarkt en/of in de maatschappij innemen.

De JongerenTop is voor bestuurders, beleidsmedewerkers, professionals van gemeenten, (passend) onderwijs, opvoeding en zorg en werkgevers. Laheij is de dagvoorzitter.

29-11-2018

Congres Basis GGZ 2018

Congres Basis GGZ 2018

De Basis GGZ bestaat vijf jaar. Een essentieel zorgaanbod met een eigen vorm van behandelen, een intensieve samenwerking tussen cliënt en behandelaren en met veel aandacht voor vernieuwing. Professionals kijken verder dan de behandelkamer en de psychologie, waarbij positieve, duurzame gezondheid centraal staat. Verschillende smaken die het waard zijn om te proeven. Tijd voor een kijkje in de keuken! En wel op het landelijke congres Basis GGZ op 29 november 2018. Laheij leidt de dag in goede banen.

19-11-2018

Arbeidsjuridische congres UWV en IvA

Arbeidsjuridische congres UWV en IvA

Het viertiende landelijke Arbeidsjuridische congres van het UWV en het Instituut voor Arbeidsrecht (IvA) vindt dit haar plaats op 19 november en  7 december 2018. Anouschka Laheij leidt, evenals in 2017, beide dagen in goede banen.

16-11-2018

Alliantieraad Nederland Rookvrij

Alliantieraad Nederland Rookvrij

De Alliantie Nederland Rookvrij! wil een samenleving waarin niemand meer (over)lijdt aan de gevolgen van roken. De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) heeft bepaald dat de meest effectieve manier van tabaksontmoediging bestaat uit een geïntegreerde, brede aanpak van wet- en regelgeving, accijnsverhoging, voorlichting en hulpverlening aan tabaksgebruikers. Het huidige overheidsbeleid vinden zij minimaal en daar wil de Alliantie wat aan doen. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat het beleid en de wetgeving van de overheid positief wordt beïnvloed, de macht van de tabaksindustrie om wordt gebogen en de consument geholpen wordt bij het kiezen voor een rookvrij leven. Laheij is de vaste moderator van de Alliantie. Ook op 16 november begeleidt Laheij de samenkomst van de Alliantie, dit keer in aanwezigheid van staatssecretaris Paul Blokhuis.

15-11-2018

Pilot Flexibilisering Hoger Onderwijs

Pilot Flexibilisering Hoger Onderwijs

Bij de pilots flexibilisering mogen hogescholen en universiteiten hun vaste onderwijsprogramma’s loslaten. In plaats daarvan stelt de opleiding eenheden van leeruitkomsten vast. Daarin wordt vastgelegd wat studenten moeten kennen en kunnen, maar niet hoe het bijbehorende programma er uit moet zien.  

Deelnemende scholen kunnen tijdens het experiment informatie met elkaar delen via landelijke bijeenkomsten. Ze kunnen bijvoorbeeld van elkaar horen hoe ze het experiment opzetten en ervaren. Op 15 november vindt de eerste van vier landelijke pilot bijeenkomsten plaats. De overheid gebruikt de bijeenkomsten om de scholen verder te informeren.

08-11-2018

Dag van het Vastgoed

Dag van het Vastgoed

Anouschka is op 8 november de dagvoorzitter op De Dag van het Vastgoed, het evenement voor professionals in de woningmarkt.VastgoedPRO is initiatiefnemer en organisator van De Dag van het Vastgoed en de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals.

06-11-2018

ALV NBA

ALV NBA

Op 6 november vindt de Algemene Leden Vergadering plaats van de Koninklijke  Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, onder leiding van Anouschka.

05-11-2018

Rabo Vastgoed Award

Rabo Vastgoed Award

De Rabo Vastgoedprijs beloont ondernemerschap dat leidt tot bijzondere, innovatieve vastgoedprojecten in Nederland, met oog voor duurzaamheid. Vastgoedprojecten waarmee geanticipeerd wordt op trends en ontwikkelingen en die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige vastgoedmarkt. De vakjury maakt op 5 november aanstaande, onder leiding van Anouschka Laheij, in Utrecht bekend welk project de Rabo Vastgoedprijs 2018 wint. Bij de beoordeling wordt gekeken in hoeverre het initiatief een gezonde projecteconomie laat zien en een verantwoord projectrisico heeft. Ook criteria als architectuur, duurzaamheid en maatschappelijke impact spelen een rol.

18-10-2018

New Energy CHallenge

New Energy CHallenge

Ben jij een start-up met een oplossing op het gebied van wind- of zonne-energie? Werk jij aan het energienetwerk van de toekomst? Of heb je idee dat dat zo out-of-the-box is dat niemand er ooit van heeft gehoord? Dan is de New Energy Challenge dė competitie voor jou!  Tijdens de finale op 18 oktober zullen de 10 finalisten hun idee pitchen voor een deskundige jury. De leden van de jury zullen bepalen welke start-up een investering vanuit Shell Ventures zal krijgen en de winnaar van de New Energy Challenge zal zijn.

Voor meer informatie over de New Energy Challenge, kijk op www.newenergychallenge.com.

page loading