Laheij's agenda

08-03-2018
NBA Women Leadership Event
NBA Women Leadership Event

Op 8 maart organiseert NBA, de Koninklijke Beroepsorganisatie voor Accountants, het Women Leadership Event in Amsterdam onder leiding van Laheij.

29-01-2018
Middag van de Middenhuur
Middag van de Middenhuur

Op 29 januari maken we een vliegende doorstart voor nog meer middenhuur tijdens de Middag van de Middenhuur in Utrecht.

Lokale partijen vinden elkaar steeds vaker en maken afspraken om het aanbod van woningen in het middenhuursegment te vergroten. Daar hebben we allemaal wat aan; van gemeente tot bewoner, van ontwikkelaar tot bouwer, van corporatie tot investeerder.

Maar hoe doe je dat nou: samenwerken op lokaal niveau? En hoe kan het nog makkelijker? Op de Middag van de Middenhuur ontdekt men wat samenwerken op kan leveren en of het echt werkt. Ook zal de opbrengst van de samenwerkingstafel o.l.v. Rob van Gijzel aageboden worden aan minister Kajsa Ollogren.  Laheij zal de middag in goede banen leiden.

15-01-2018
Nederland Circulaire 2050: Oplevering Transitieagenda's
Nederland Circulaire 2050: Oplevering Transitieagenda's

Nederland circulair in 2050. Die ambitie is neergezet door het kabinet in het Rijksbrede programma Circulaire Economie en door de sociale partners en vele andere ondertekenaars onderschreven in het Grondstoffenakkoord.  Op dinsdag 18 april 2017 luidden we de start in van onze circulaire toekomst met een landelijke kick-off bijeenkomst, geleid door Laheij. Vijf teams hebben de afgelopen maanden gebouwd aan de transitieagenda’s voor biomassa & voedsel, kunststoffen, maakindustrie, bouw en consumptiegoederen.  Maandag 15 januari 2018 worden de resultaten opgeleverd in de Fokker terminal in Den Haag. Laheij is wederom gevraagd deze bijeenkomst in goede banen te leiden. Deze week is ook de Week van de Circulaire Economie

20-12-2017
AB Werkt Cooperatieavonden
AB Werkt Cooperatieavonden

AB Werkt is een cooperatie die zich richt op het leveren van personeel in o.a. agro, food en bedrijven die zorgen voor het beheer en onderhoud van de leefomgeving. AB werkt is een coöperatie met  bijna 2000 leden. Jaarlijks, dit jaar op 7,12,14, 19 en 20 december organiseert zij een aantal inspirerende, informatieve avonden, waar haar leden worden bijgepraat en in discussie gaan over actuele vraagstukken. Al vijf  jaar op  rij is de gespreksleiding in handen van Laheij.

08-12-2017
UWV Arbeidsjuridische Congres
UWV Arbeidsjuridische Congres

Het dertiende landelijke Arbeidsjuridische congres van het UWV en het Instituut voor Arbeidsrecht (IvA) staat dit jaar in het teken van actualiteit in het ontslagrecht. Gerenommeerde sprekers uit de rechterlijke macht, de advocatuur en de arbeidsjuridische dienstverlening van het UWV bespreken primaire beslissingen in het ontslagrecht van UWV of kantonrechter. Ook de jurisprudentie komt aan bod. Anouschka Laheij is op beide dagen de dagvoorzitter.

01-12-2017
Eneco Inspiratiedag High Potentials
Eneco Inspiratiedag High Potentials

Digitalisering, decentralistatie van het energiesysteem, technologische innovatie: de wereld verandert razendsnel. Hoe blijf je als grote energielevenancier trouw aan je missie '"enabling 50 milion people to live a sustainable life".  Investeren in duurzame energie en energiebesparingen door innovatie zit inmiddels in de kern van de ENECO identiteit, maar hoe moet dit verder vorm worden gegeven in de organisatie? Een hele dag met elkaar in gesprek onder leideing van Anouschka Laheij met Kees Jan Rameau ((CSGO RvB ENECO) en Farid Tabarki (futuroloog).

30-11-2017
SER Commissie Klachtenbehandeling
SER Commissie Klachtenbehandeling

Bij werving en selectie zijn werkgevers op zoek naar de beste kandidaat met de juiste kennis en vaardigheden. Dit wordt steeds vaker onderzocht met behulp van selectie-assessments. Werkgevers, HR-medewerkers, psychologen en bedrijfsartsen handelen met de beste intenties, maar sollicitanten voelen zich er niet altijd goed bij. Mag de werkgever een kandidaat selecteren op psychische gezondheid? De Wet op de medische keuringen geeft hier handvatten voor, maar er blijven onduidelijkheden. Waarover kun je doorvragen bij een sollicitant, en waarover niet? Welke bijzondere functie-eisen kunnen worden gesteld? Hoe kun je psychische belastbaarheid meten? En hoe kunnen risico’s voor werknemers èn werkgevers worden beheerst? Wat kan wel en niet?  Over deze dilemma’s organiseert de Commissie Klachtenbehandeling Aanstellingskeuringen van de SER o.l.v Laheij op 30 november een werkconferentie.

23-11-2017
ING Flex Event
ING Flex Event

Thema: invloed van Platformification op de Flexbranche.

21-11-2017
Arbeidsjuridische congres UWV en IvA
Arbeidsjuridische congres UWV en IvA

Het dertiende landelijke Arbeidsjuridische congres van het UWV en het Instituut voor Arbeidsrecht (IvA) staat dit jaar in het teken van actualiteit in het ontslagrecht. Gerenommeerde sprekers uit de rechterlijke macht, de advocatuur en de arbeidsjuridische dienstverlening van het UWV bespreken primaire beslissingen in het ontslagrecht van UWV of kantonrechter. Ook de jurisprudentie komt aan bod. Anouschka Laheij is op beide dagen de dagvoorzitter.

17-11-2017
FNV Pensioendiscussie
FNV Pensioendiscussie

Op 17 november vindt de jaarlijkse Grote Pensioendiscussie plaats van het FNV voor kaderleden en bestuurders.

page loading