Wie is Anouschka

Laheij in beeld

Verbinden à Laheij

In 2007 startte Anouschka Laheij (1972) haar eigen bedrijf Laheij Gespreksleiding Training en Coaching. Anouschka is van huis uit politicoloog en psycholoog en haar talent heeft zij vertaald in de rollen van gespreksleider, coach en trainer.

Anouschka is gedreven en mensgericht en weet als geen ander mensen met elkaar te verbinden. En of het nu een congres met 800 bezoekers is, of 1-op-1 coaching betreft: bij Anouschka gaat het altijd om de persoonlijke touch waarbij zij de confrontatie niet schuwt. Integendeel,  Anouschka is namelijk van mening dat het driespel van stimuleren, confronteren en verbinden leidt tot (persoonlijke) groei en inspiratie. Wilt u meer lezen over haar werk en ervaring? Download dan hier Anouschka’s volledige CV.

Betrokken à Laheij

Anouschka woont samen met haar partner en hun drie kinderen in Den Haag. Naast haar werk, is zij politiek, bestuurlijk en maatchappelijke actief. “ Op dit moment ben ik algemeen bestuurslid van de landelijk vakgroep goededagvoorzitters.nl en voorzitter van de oudercommissie van het Wateringseveld college in Den Haag. Ook ben ik mentor van een ambiteuze scholier bij Giving Back en actief bij de hockeyclub HCWV als clubscheidsrechter en E kamp coordinator. Ook in het verleden heb ik mij maatschappelijk ingezet, zo ben ik ruim 3 jaar voorzitter van de regionale afdeling Den Haag van de Zonnebloem geweest. Een regio die volop in beweging is en voor grote uitdagingen staat. Maar ook heb ik onderzoek verricht naar de ontwikkeling van burgerschap in de townships van Zuid Afrika. Voor Amnesty International  en het Instituut voor Publiek en Politiek, heb ik gastlessen verzorgd op middelbare scholen. Daarnaast heb ik meegewerkt aan huiskamerprojecten voor straatprostituees in Den Haag.".

"Anouschka is als voorzitter een verfrissing voor de Haagse tak van De Zonnebloem. Zij combineert haar enthousiasme met maatschappelijke betrokkenheid, gevoel voor de doelgroep en resultaat gerichtheid. Complimenten!" 

Dave Ensberg-Kleijkers, Strategisch adviseur DMO Amsterdam | Eigenaar Ensberg Advies

Projecten à Laheij

Naast haar werk als gespreksleider en coach/trainer heeft Anouschka veel ervaring als projectmanager. Zo heeft zij jarenlang gewerkt als programmamanager van het A+O Fonds gemeenten. Ook met haar bedrijf voert zij uiteenlopende projecten uit voor diverse opdrachtgevers. Klik hier voor een overzicht.