Coaching & training

 

 

Coaching à Laheij

Als coach is Anouschka gespecialiseerd in loopbaancoaching en het coachen van levensvragen. Hierbij maakt zij gebruik van de inzichten uit het zogeheten Co Active Coaching (bekijk ook het filmpje onder aan de pagina voor meer informatie over deze methode). Het internationaal erkend Co Active Coaching helpt mensen resultaten te bereiken en hun leven blijvend te veranderen.

Anouschka probeert In haar werk het beste uit mensen naar boven te halen. Dat doet zij vanuit een holistische visie waarbij Anouschka haar cliënten inzicht verschaft in hun persoonlijke kwaliteiten, talenten en blokkades. Dit alles leidt tot meer voldoening, een betere balans en prettiger levenswijze, zowel privé als op het werk.

 

Het traject

De coaching vindt plaats volgens het principe van personal coaching, bestaande uit individuele sessies van 1¼ uur. Een persoonlijk coachingtraject bestaat, afhankelijk van de vraag, uit 3 tot 8 sessies. Voor mensen woonachtig buiten Den Haag of in het buitenland, bestaat de mogelijkheid telefonisch gecoacht te worden.

"Samen met Anouschka gooi je je slechte eigenschappen in de prullenmand. Daar heb je dus geen last meer van. En met alle goede eigenschappen die overblijven heb je in je werk ineens… veel meer mogelijkheden!"

Coachee Agnes

 

Training à Laheij

Anouschka is zelfstandig trainer, en werkt ook op freelance basis voor Schouten en Nelissen waarvoor zij onder andere trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en persoonlijke uitstraling verzorgt Als trainer verzorgt Anouschka diverse gedrags- en communicatietrainingen. Ook is zij gecertificeerd trainer Landelijke Training Aanpak Kindermishandeling en werkt zij als freelance trainer regelmatig voor JSO.

Persoonlijke ontwikkeltrajecten worden altijd in nauw overleg met de opdrachtgever op maat ontwikkeld. Anouschka heeft onder meer incompany trainingen ontwikkeld en uitgevoerd voor de HEMA, CWI academie, de gemeente Rotterdam, gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel en de gemeente Westland.

Anouschka is in het recente verleden ook als trainer/docent verbonden geweest aan de Academie voor Overheidscommunicatie & de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

De coachings- en trainingstrajecten kunnen zowel in de Nederlandse als Engelse taal worden verzorgd.

Bright, dedicated and skilled, mrs Laheij garners my unequivocal recommendation. She is ready and fully prepared to assume the duties of Project Management Trainer and Personal Coach.

Reinier van Heel, Project Manager, Oxbow Coal B.V.