á Laheij becommentarieerd

36 berichten, 4 pagina's 
22-09-2016
Geplaatst door: Gerard Wuisman

Top dagvoorzitter

Op 15 september heeft Anouschka Laheij het motto van het symposium: Meerwaarde door verbinding, ook zelf waar gemaakt.

Bij de keuze van de dagvoorzitter is met meerdere personen gesproken die ik tijdens symposia en congressen had zien optreden. Anouschka viel op door haar energie, snelheid, interactie met de zaal en zeer inhoudelijke kennis van de onderscheiden onderwerpen. De nadere kennismaking heeft ertoe geleid dat Anouschka ook een trainingstraject heeft verzorgd voor de medewerkers die tijdens het symposium presentaties zouden verzorgen.

Anouschka heeft dubbel en dwars haar professionaliteit bewezen. Er was sprake van een ware coproductie die in goede harmonie tot stand is gekomen.

Als trainer van soms behoorlijk eigenwijze groepjes, als meedenker over het format voor de dag en als dagvoorzitter van het symposium heeft ze haar kwaliteiten laten zien. Mede dankzij haar heerste er een informele en betrokken sfeer, had het symposium een eigen karakter en was er na afloop niet anders dan lof. En dat is niet alleen vanwege haar kerncompetenties, het leiden van symposia en congressen maar ook vanwege de gedegen inhoudelijke voorbereiding.

Met Anouschka is het uiterst plezierig samenwerken. Zonder voorbehoud zou ik haar bij een volgende gelegenheid weer willen uitnodigen.

Voor een impressie kunt u kijken op http://www.stab.nl/over-ons/pages/20-jaar-stab.aspx.
Gerard Wuisman
Directeur StAB

26-05-2016
Geplaatst door: Claude Roovers

dagvoorzitter/gespreksleiding innovatieconferentie

Anouschka: het is altijd een plezier om met professionals te werken en dat ben je zeker! Je was een belangrijke pijler onder het succes van de innovatiemiddag op 21 april 2016 bij het hoogheemraadschap in Leiden. Wat ik erg waardeer is dat je vanuit je ervaring proactief meedenkt over de opzet van de dag en ook tijdens de dag zelf deed je veel méér dan gevraagd om het allemaal gesmeerd te laten lopen. Ook tijdens de slotdiscussie zat je er boven op en wist de essentie op een frisse manier naar voren te halen. Top en nogmaals bedankt!

18-12-2015
Geplaatst door: Marijntje Zweegers

Dag van de Integriteit 2015

Op 24 november organiseerde BIOS de Dag van de Integriteit 2015. Een succesvolle dag, met 500 overheidsfunctionarissen die de integriteit helpen bevorderen in hun organisaties. Dit succes hebben we mede te danken door het goede dagvoorzitterschap van Anouschka. Ze is kundig, scherp en inhoudelijk goed ingevoerd. Steeds in staat om de sprekers te bevragen, de kern nog eens te benadrukken en verbindingen te leggen met andere bijdragen. Dat de deelnemers dit zeer waardeerden, blijkt ook uit een zeer hoge score voor goed dagvoorzitterschap in de evaluatie. Dank je wel, Anouschka!

14-10-2015
Geplaatst door: Linda Osnabrug

Talkshow at KPMG Management Consulting

"Definitely one of the best meetings so far" was more or less the overall feedback from the 350 consultants in the audience. The new members of management team presented themselves and shared the direction for the coming three years.
Anouschka did a great job. Was professional, flexible and fluent in English also. Got to the point of every issue in an elegant but firm way. Great collaboration. Thanks.

11-03-2015
Geplaatst door: Stans Cournil-Oude Luttikhuis

Congres Mensenwerk

9 februari 2015 was het Congres Mensenwerk. Georganiseerd door het ministerie SZW en VWS in samenwerking met nog minimaal 10 andere partijen. Een enorme uitdaging om een programma te maken waar iedereen zich in kond vinden. Vooral toen de aanmeldingen maar binnen bleven stromen we uiteindelijk met 900 man in de zaal zaten. Dankzij de expertise van Anouschka hebben we een mooi en afwisselend plenair programma neergezet. Haar advies gedurende de voorbereiding was van onschatbare waarde. De dag zelf heeft ze met verve geleid. Haar kennis van het onderwerp en haar scherpe vragen zorgen voor de juiste inhoud en diepgang. Haar enthousiasme en goede tijdsbewaking deden de rest. Het was een megaklus voor ons allemaal, maar mede dankzij Anouschka hebben we een zeer succesvol congres gehad.

19-01-2015
Geplaatst door: Christianne Kraan-Mooren

presentatie tijdens coöperatie avonden AB Wer

Anouschka heeft ook dit jaar de coöperatie avonden voor AB Werkt gepresenteerd.

Betrokken, professioneel en weten waar het over gaat. Dat zijn kernwoorden waardoor zij er mede voor heeft gezorgd dat onze avonden succesvol waren en onze leden in Zeeland, Brabant en Limburg met een goed gevoel huiswaarts gingen.

05-01-2015
Geplaatst door: Ron van Steenis

Dagvoorzitter/gespreksleider

Via via kregen wij de tip om Anouschka te vragen om gespreksleider te zijn tijdens het 1e UWV Arbeidsmarktdebat in oktober 2014. Dit heeft zij geweldig gedaan! Meedenken over de zaalopstelling voor het beste effect, goed inlezen in de materie, beleefd, aanhoudend maar altijd respectvol, dat zijn woorden en waarden die helemaal op Anouschka van toepassing zijn. In december 2014 heeft zij als gespreksleider een UWV-managementbijeenkomst zeer kundig begeleid. Anouschka is een debatleider/dagvoorzitter/gespreksleider die ik iedereen kan aanbevelen. Zeer ter zake kundig, met een natuurlijk overwicht en een uitstekend gevoel voor wat een zaal op welk moment nodig heeft. Kortom, een vakvrouw!

13-11-2013
Geplaatst door: Buro in stijl - Maaike Veenbrink

Anouschka als dagvoorzitter

Wat een vakvrouw! Echt een aanrader als je een dagvoorzitter nodig hebt die de vaart er in houdt, zorgt voor interactiviteit en de mensen erbij houdt. Het is heel prettig werken met Anouschka, ze is toegankelijk, kan snel schakelen en is flexibel. Ook prettig dat ze meedenkt in de voorbereiding, zodat het programma voldoende afwisseling biedt. Zij staat zeker in mijn top 10 lijstje van dagvoorzitters!

11-11-2013
Geplaatst door: STAR Management Week 2013

Honorary Discussions

Anouschka was de dagvoorzitter van de eerste editie van de Honorary Discussions. Dit is een evenement met 24 eregasten van het kaliber Jan Hommen, Uri Rosenthal en Frank Weijers. Daarnaast waren er ruim 60 studenten aanwezig. Doordat het de eerste editie was, lag de opzet ervan nog niet geheel vast. De inbreng van Anouschka heeft dit evenement duidelijk verbeterd. Zij zorgde voor variatie in het evenement, waardoor de deelnemers continu uitgedaagd werden.

Tijdens het evenement stelde zij scherpe vragen en wist zij orde te houden op een zeer professionele wijze. Dit is zeker te danken aan haar goede voorbereidingen.

Al met al kunnen wij Anouschka zeer aanraden, aangezien zij een flinke boost is voor een evenement!

03-07-2013
Geplaatst door: Roald van Leeuwen

strategiedag

Anouschka heeft een bijeenkomst met medische specialisten, Raad van bestuur en medische specialisten in goede banen weten te leiden. Met veel energie, enthousiasme en gelijk ook met soms humor bewaakt ze het programma en zorgt voor genoeg snelheid. Daarnaast goede creatieve inbreng met werkvormen in de voorbereiding.